tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι ζαχαροπλάστες έκοψαν την βασιλόπιτα

Την πίτα του 2020 έκοψε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, στις 8.0 μ.μ., στο «Αιγές Μέλαθρον», ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

Ο πρόεδρος Τάσος Παγούρας καλωσόρισε όλα τα μέλη του Συλλόγου και ευχήθηκε πάνω από όλα Υγεία, καλή χρονιά, οικονομική ευημερία στις επιχειρήσεις και δύναμη στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης των επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο απολογισμός της χρονιάς και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου.

Χαρακτηριστικό της φετινής εκδήλωσης ωστόσο, υπήρξε ο προγραμματισμός του Συλλόγου για το 2020, με βασικό μεγάλο στόχο την παρασκευή και παρουσίαση του μεγαλύτερου ρεβανί του κόσμου, για την κατάκτηση του βραβείου Γκίνες (Guinness World Records 2020). Προς αυτή την κατεύθυνση συντονίζονται τα μέλη του Συλλόγου, σε ομάδες, για την επίτευξη και επιτυχία του μεγάλου στόχου.

Τα μέλη στηρίζοντας για άλλη μία φορά με την παρουσία τους το θεσμό της συλλογικότητας ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου, και μεταξύ αυτών, το παρεμπόριο, η τήρηση κανόνων υγιεινής και η διάθεση προϊόντων και ειδών ζαχαροπλαστικής χωρίς άδεια, ή σε πάγκους στις λαϊκές αγορές, για τα οποία, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου, έχουν ήδη απευθυνθεί στο Τμήμα Εμπορίου και Υγιεινής, με επόμενο βήμα, την αναφορά τους στον Εισαγγελέα.

Στην κοπή της πίτας το φλουρί το έτυχε η επιχείρηση «ΒΙΤΡΟ» του κ. Καρατζόγλου και τα αναμνηστικά δώρα, που αντιστοιχούσαν σε δύο μαχαίρια ζαχαροπλαστικής και μια κασετίνα γαρνιρίσματος ζαχαροπλαστικής, τα παρέλαβε ο κ. Λευτέρης Καρατζόγλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69