Logo

Την Παρασκευή η επετειακή εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Εκατό χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας γιορτάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21:00  στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, στο 2χλμ Περιφ. Οδού Βέροιας Νάουσας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος σύμφωνα με το καταστατικό συστάθηκε στις 3 Απρίλιου 1919  από εξήντα πέντε  εμπόρους ντόπιας, (βεροιώτικης), εβραϊκής και Μικρασιάτικης καταγωγής που έβαλαν γερά θεμέλια στον θεσμικό φορέα, ο οποίος δεν αποτελεί απλά ένα συμβατό ορόσημο της βεροιώτικης  κοινωνίας , αλλά για έναν αιώνα αντιπροσωπεύει ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της πόλης.

Tην εκδήλωση θα χαιρετίσουν, ο Υφυπουργός  Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Ε κ. Γεώργιος Καρανίκας και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα. Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, συντονιστής θα είναι ο κ. Ζήσης Μιχ. Πατσίκας, Δικηγόρος – Δημοσιογράφος, Εκδότης της καθημερινής εφημερίδας «ΛΑΟΣ»

Στο πλαίσιο του εορτασμού η Διοίκηση του Συλλόγου θα τιμήσει εκπροσώπους φορέων.

Έκθεση Φωτογραφίας…..

Ένας  αιώνας ιστορίας , με φωτογραφίες από τα πρώτα εμπορικά καταστήματα, ραφεία, τσαγκαράδικα της εποχής, αλλά και από την σημερινή αγορά της Βέροιας,   θα  «ζωντανέψει», στην έκθεση φωτογραφίας που θα λειτουργήσει έξω από την αίθουσα «Ανδρόνικος» ,του  ξενοδοχείου Αιγές Μέλαθρον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα εκατό χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb