Logo

Υποστήριξη της επιχειρηματικότητας από το “The People’s Trust”

Το Σάββατο 29 Ιουνίου και ώρα 11:00 - 14:00, το Τhe People's Trust, θα βρίσκεται στο Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας με δύο θεματικές ενότητες.

1η Ενότητα: Παρουσίαση του Οργανισμού The People's Trust και των χρηματοδοτικών του εργαλείων

2η Ενότητα: Επιχειρηματικότητα - Από την ιδέα στην Πράξη. H δημιουργία ενός αποτελεσματικού Business Plan (workshop)

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Γιάννης Κουρτίδης, Development officer του γραφείου Θεσσαλονίκης.

Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://bit.ly/2Rwp0zf ή τηλεφωνικά στο 2331024494.

Λίγα λόγια για το The People’s Trust

Το The People's Trust είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός βασικός στόχος του οποίου είναι να συμβάλει στην μείωση της ανεργίας μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας προσφέροντας στους επιχειρηματίες τα εφόδια που χρειάζονται για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε βιώσιμες επιχειρήσεις.

Παρέχει μικροχρηματοδότηση μέχρι το ποσό των €10.000 και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης σε νέες και υφιστάμενες μικρές επιχειρήσεις που είναι αποκλεισμένες από τις κλασσικές μεθόδους χρηματοδότησης.

Το The People’s Trust είναι ένας ιδιωτικά χρηματοδοτούμενος μη – κερδοσκοπικός οργανισμός, ιδρυτικός δωρητής του οποίου είναι το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη. Από τον Μάιο του 2016 που ξεκίνησε τη λειτουργία του έως σήμερα έχει χρηματοδοτήσει περισσότερες από 200 νεοσύστατες και υφιστάμενες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει πάνω από 300 νέες θέσεις εργασίας.

Η οικονομική αρωγή που παρέχει το The People’s Trust δεν περιλαμβάνει περιορισμούς στον κλάδο που δραστηριοποιούνται οι ενδιαφερόμενοι, ούτε και στην ηλικία τους (αρκεί να έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη). Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος. Επιδίωξη του οργανισμού είναι να στηρίξει την εδραίωση και ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρηματικών ιδεών από ανθρώπους που έχουν βρεθεί εκτός αγοράς εργασίας, από ανέργους που θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους θέση εργασίας, από υφιστάμενους επιχειρηματίες που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο απαιτούμενο κεφάλαιο. Εκτός από τη χρηματοδότηση, ο οργανισμός προσφέρει και δωρεάν υπηρεσίες επιχειρηματικής ανάπτυξης οι οποίες περιλαμβάνουν συμβουλευτική καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες, εκπαίδευση και κατάρτιση, δικτύωση με επιχειρηματικούς φορείς, business coaching κ.α.

Το The People’s Trust δέχεται αιτήσεις για χρηματοδότηση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα κριτήρια και τη διαδικασία χρηματοδότησης και να συμπληρώσουν την online αίτηση εδώ: https://www.thepeoplestrust.org/aitisi

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The People’s Trust μπορείτε να επισκεφθείτε το www.thepeoplestrust.org

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb