tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΑΝΗΜΑ: Υποβολή αιτήσεων για πρόγραμμα χρηματοδότησης

Η ΑΝ.ΗΜΑ.Α.Ε. ανακοινώνει την  δημοσιοποίηση της 1ης Πρόσκλησης για την ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣEΩΝ στο ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2:  «Στήριξη για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ»  (πράξεων  ιδιωτικού χαρακτήρα) του ΜΕΤΡΟΥ 19: «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» (ΤΑΠΤοΚ) του Π.Α.Α. 2014-2020 στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος  «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδος (Π.Α.Α.) 2014 - 2020» της Ομάδας Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.): AN.HMA. A.E.

Η 1η Πρόσκληση αφορά δραστηριότητες αξιοποίησης της πρωτογενούς παραγωγής, με αποτέλεσμα είτε γεωργικό είτε μη γεωργικό προϊόν, ενίσχυσης της μεταποίησης και του τουρισμού, εκσυγχρονισμού υποδομών φιλοξενίας, στήριξης της οικοτεχνίας και των πολυλειτουργικών αγροκτημάτων, προώθησης της εμπορίας και της αξιοποίησης των δασοκομικών προϊόντων, χωρίς να παραλείπει να υποστηρίξει και ενέργειες δικτύωσης, ενώ τα ποσοστά ενίσχυσης ποικίλουν ανάλογα με την εκάστοτε υποδράση.

Η υποβολή Αιτήσεων Στήριξης ξεκινά την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019

Το πλήρες κείμενο της αναλυτικής Πρόσκλησης, καθώς και όλα τα Παραρτήματα αυτής, βρίσκονται ανηρτημένα στην ηλεκτρονική σελίδα της ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε. στην ηλ. Διεύθυνση www.anhma.gr.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69