Logo

Ο τομέας Γεωπονίας του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας στην Κύπρο

1o epal kypro

Tη δεύτερη εβδομάδα μετακίνησης στη Λεμεσό της Κύπρου διανύει η παιδαγωγική ομάδα του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος του 1ου ΕΠΑ.Λ Βέροιας Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης «μαθησιακής κινητικότητας εκπαιδευόμενων και προσωπικού επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης» Erasmus+ KA1 του σχολείου, με τίτλο: «Kαλλιέργεια, μεταποίηση κι εμπορία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών» και κωδικό: 2014-1-EL01-KA102-000802. Συντονίστρια του προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός - γεωπόνος Ψιψίκα Αικατερίνη και συνοδός η εκπαιδευτικός - γεωπόνος Τσαχουρίδου Παναγιώτα.

Κατά τη διαμονή, η ομάδα έχει ήδη επισκεφτεί ιδιωτικούς φορείς παραγωγής, μεταποίησης κι εμπορίας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών αλλά και δημόσιους φορείς, όπως Ινστιτούτα Γεωργικών Ερευνών κ.ά. Επίσης έχει κάνει επισκέψεις πολιτιστικού περιεχομένου σε Λευκωσία, Πάφο κ.ά. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο Ινστιτούτο Γεωργικών Ερευνών στο Ζύγι.
Το κόστος διαμονής, διαβίωσης, ασφάλισης, κατάρτισης, πολιτιστικών επισκέψεων, μετακινήσεων και διάδοσης αποτελεσμάτων της δράσης καλύπτεται εξ΄ ολοκλήρου από το πρόγραμμα ERASMUS +.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb