tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα οι οριστικοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων, που θα φιλοξενηθούν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του ΟΑΕΔ για το Σχολικό Έτος 2020-2021, όπως έχει καθοριστεί με βάση τη Δημόσια Πρόσκληση ως εξής:

- Πίνακας κατηγορίας βρεφών Α (βρέφη από 8 μηνών έως 1,5 ετών)

- Πίνακας κατηγορίας βρεφών Β (βρέφη από 1,5 ετών έως 2,5 ετών)

- Πίνακας κατηγορίας νηπίων (νήπια από 2,5 ετών έως την προσχολική ηλικία)

Με στόχο την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια, οι εργασίες των δευτεροβάθμιων επιτροπών έγιναν μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μοριοδότησης και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Παρακάτω θα βρείτε ανά Περιφερειακή Διεύθυνση ΟΑΕΔ, τις τρεις κατηγορίες τελικών πινάκων αξιολόγησης και επιλογής (Επιλεγμένοι, Αναπληρωματικοί, Αποκλειόμενοι)

Οι ΒΝΣ του ΟΑΕΔ λειτουργούν από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου, από τις 06:45 έως τις 16:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή) και απευθύνονται σε βρέφη-νήπια από 8 μηνών (την 1η Σεπτεμβρίου 2020) έως 4 ετών. Εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική και εκπαιδευτική ανάπτυξη των παιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/brephonepiakoi-stathmoi

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69