tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγγραφές στο Ειδικό Σχολείο Νάουσας

Οι εγγραφές για την Α΄ Δημοτικού του Ειδικού Σχολείου Νάουσας, για το σχολικό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν τις εργάσιμες ημέρες από την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Στα Δημοτικά Σχολεία εγγράφονται μαθητές/τριες που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής ηλικία έξι (6) ετών και άνω. Συγκεκριμένα, το σχολικό έτος 2020-2021 στην Α’ Τάξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νάουσας θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 01-01-2014 έως 31-12-2014 και διαμένουν στο Δήμο Νάουσας (Νάουσα, Αρκοχώρι, Γιαννακοχώρι, Ροδοχώρι, Στενήμαχος, Κοπανός, Επισκοπή, Λευκάδια, Μαρίνα, Μονόσπιτα, Χαρίεσσα, Αγγελοχώρι, Ζερβοχώρι, Πολυπλάτανος).

Για την εγγραφή των μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

α) Αίτηση εγγραφής, από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών, η οποία δίνεται από το σχολείο μας.

β) Σχετική γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ. ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

γ) Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας των μαθητών/τριών. Δεν απαιτείται η προσκόμισή του από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες.

δ) Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

ε) Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/τριας (Α.Δ.Υ.Μ.). Το έντυπο αυτό το προμηθεύεστε από το σχολείο ή πατήστε εδώ για να το εκτυπώσετε. Το Α.Δ.Υ.Μ. συμπληρώνεται από το γιατρό και προσκομίζεται στο σχολείο συμπληρωμένο.

στ) Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας.

ζ) Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου ή Ειδικού Νηπιαγωγείου. Εκδίδεται από το νηπιαγωγείο και προσκομίζεται από τον γονέα ή κηδεμόνα κατά την εγγραφή του μαθητή στο δημοτικό. Νήπια τα οποία δεν έχουν εγγραφεί και φοιτήσει στο νηπιαγωγείο και την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν την ηλικία των έξι (6) ετών, μπορούν να εγγραφούν στο δημοτικό με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, που εκδίδεται ύστερα από σύμφωνη γνώμη του οικείου Κ.Ε.Σ.Υ. ή του οικείου Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Νηπιαγωγών.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής και στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα:

Οι μαθητές/τριες της Α΄ τάξης, μπορούν να εγγράφονται στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69