tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνέντευξη τύπου παρωδία από τους τοπικούς δασκάλους (βίντεο)

Σε παρωδία εξελίχθηκε η συνέντευξη τύπου του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας για το πολυνομοσχέδιο, την τοποθέτηση καμερών και γενικότερα προβλημάτων που αφορούν την εκπαίδευση.

Η πλειοψηφία του συλλόγου αλλά και ο πρόεδρος Δημήτρης Πυρινός απαξίωσαν την συνέντευξη τύπου και δεν εμφανίστηκαν στο ραντεβού. Την επιλογή αυτή κατήγγειλε η αντιπρόεδρος του συλλόγου, μέλος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Άννα Κοκοζίδου. "Έπρεπε να είναι εδώ ο πρόεδρος και να δίνει συνέντευξη ο πρόεδρος. Δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εκπαιδευτικού χώρου. Ο κλάδος έχει ανάγκη από ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο" τόνισε.

Η κ. Κοκοζίδου είπε ακόμη ότι η τοποθέτηση καμερών στα σχολεία δεν είναι το μόνο πρόβλημα του πολυνομοσχεδίου αλλά και μια σειρά από ανατρεπτικές αλλαγές που έρχονται.

Xrisikopoulos5139

Για τα προβλήματα του πολυνομοσχεδίου μίλησε ο Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος, μέλος του ΔΣ (εκλεγμένος με την ΔΑΚΕ). Στα προβλήματα είπε ότι εκτός από τις κάμερες, περιλαμβάνονται αύξηση των μαθητών σε 26 και η αξιολόγηση με τον τρόπο που πάει να εφαρμοστεί. "Δεν βάζει ρήτρες και δεν μας λέει πώς θα γίνει η αξιολόγηση και από ποιους" σημείωσε ενώ για την αύξηση των μαθητών σημείωσε ότι οι μαθητές θα στοιβαχτούν και θα χαθούν θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών. Για τις κάμερες σχολίασε ότι ο κλάδος δεν θα τις δεχθεί μέσα στα σχολεία.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκε και το μέλος του συλλόγου (εκλεγμένη με την ΔΗΣΥ) Περιστέρα Κατάνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69