tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εργαστήρια δημιουργικής γραφής με το συγγραφέα Βαγγέλη Προβιά από την Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

To Athens American Center, κέντρο εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μορφωτικού Τμήματος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα σε συνεργασία με τo Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας και το συγγραφέα Βαγγέλη Προβιά, διοργανώνουν διαδικτυακό εργαστήριο δημιουργικής γραφής Creative Writing Webinar με ελεύθερη συμμετοχή.

Το εργαστήριο θα έχει διάρκεια τριών διαδικτυακών συναντήσεων και θα πραγματοποιηθούν τις Δευτέρες 4, 11 και 18 Μαΐου 2020, από τις 18:00 έως τις 20:30, μέσω της πλατφόρμας zoom.

Κατά την διάρκεια του οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τις βάσεις της μυθοπλασίας και έννοιες όπως η πλοκή, οι χαρακτήρες, το σκηνικό, η επιμέλεια, το θέμα – ενώ θα υπάρξει και μελέτη διηγημάτων από τους Αμερικανούς συγγραφείς Lucia Berlin, George Saunders και Eudora Welty.

Για την συμμετοχή απαιτείται δήλωση συμμετοχής εδώ:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gz_kCLuQkU6jBqlw7kITTGJusWigwMhAgcjkH9n0TZFUOU5HQTNKUTA5NUdXQUUwMlE0RE8xNEtVUy4u

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τον υπεύθυνο του εργαστηρίου ( με email )  για το πως θα συνδεθούν .

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69