tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Ειδικό Σχολείο Βέροιας ευχαριστεί

nireas eidiko

Από το Ειδικό Σχολείο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου σε μια ζεστή εκδήλωση στο σχολείο μας, επιδόθηκε στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα. Ελένη Στεφανάκη επιταγή 1000 ευρώ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις ανάγκες του σχολείου.
Την επιταγή παρέδωσε ο κ. Νίκος Γκόγκος Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός- Νηρέας Βέροιας. Η πρόεδρος και ο Διευθυντής του σχολείου αφού ευχαρίστησαν τον κ. Γκόγκο του επέδωσαν ένα Αναμνηστικό Δίπλωμα.

 

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης πριν τις γιορτές εξέφρασε την επιθυμία του να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό για κοινωνικούς σκοπούς και μέσω του Δικτύου των Σχολών του Ολυμπιακού ζήτησε να γίνουν προτάσεις φορέων που θα τύχουν αυτής της βοήθειας.

Έτσι η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας πρότεινε το Σχολείο Ειδικής Αγωγής, μια πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή. Τη Δευτέρα το μεσημέρι λοιπόν τα παιδιά οι δάσκαλοι και γονείς του σχολείου υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία νεαρών παικτών της Σχολής της Βέροιας με επικεφαλής τον κ. Νίκο Γκόγκο.

Στην συνέχεια οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής του Ολυμπιακού-Νηρέας Βέροιας ξεναγήθηκαν στους πανέμορφους ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους διδασκαλίας και εκπαίδευσης, ενώ με την συνοδεία κιθάρας είπαν τον ύμνο του Ολυμπιακού. Μετά την ξενάγηση ακολούθησε μικρή δεξίωση που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Τα παιδιά οι γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Νηρέα Βέροιας και τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Ι. Σαφαρίκα- Ι. Μπαρμπαρούση για την μεγάλη τους προσφορά. Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, για εμάς είναι μία σημαντική βοήθεια για να συνεχίσουμε το έργο του σχολείου. Ελπίζουμε σε μία συνεργασία και στο μέλλον. Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο της αθλητικής μας κοινωνίας και αποτελούν παράδειγμα".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69