Logo

Εκλογές στην ΕΛΜΕ Ημαθίας

Η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/12/2019, και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Βέροιας. Σε περίπτωση μη απαρτίας η νέα συνέλευση θα γίνει την επόμενη Πέμπτη 19/12/2019 στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στις 9:30 π.μ.

Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στις αίθουσες του 4ου Γυμνασίου Βέροιας από 2μ.μ. ως 7:00μ.μ.

Το ύψος της συνδρομής για ΟΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΛΜΕ ανέρχεται στα 15 ευρώ. Θα καταβληθεί στο χώρο της ψηφοφορίας από όσους συναδέλφους δε γίνεται παρακράτηση μέσω μισθοδοσίας. Το αντίστοιχο ποσό για τους συναδέλφους αναπληρωτές είναι 12 ευρώ.

Μέλη της ΕΛΜΕ Ημαθίας είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανεξαρτήτως σχέσεως εργασίας. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία γίνεται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί που καταβάλλουν τη συνδρομή τους στην ΕΛΜΕ της οργανικής τους θέσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής τους από την ΕΛΜΕ στην οποία ανήκουν. Η βεβαίωση αυτή μπορεί να αποσταλεί και νωρίτερα στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΕΛΜΕ Ημαθίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), μετά από επικοινωνία του ενδιαφερόμενου με την ΕΛΜΕ του. Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ίδιων των συναδέλφων και η πιθανότητα καταβολής εκ νέου της συνδρομής.

Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει την Δευτέρα 09/12/2019 από 6:00μ.μ. ως 7:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ημαθίας, τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb