tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το τμήμα «Γραμματείς Ανωτέρων & Ανωτάτων Στελεχών» του ΙΕΚ Βέροιας επισκέφθηκε το super market Σκλαβενίτης

Την Δευτέρα 11/11/2019, οι σπουδαστές του τμήματος «Γραμματείς Ανωτέρων & Ανωτάτων Στελεχών» του ΙΕΚ Βέροιας πραγματοποίησαν με πρωτοβουλία της εκπαιδεύτριας κα. Γιαννούση Πετρούλας και κ. Μοσκοφίδη Αναστάσιου εκπαιδευτική επίσκεψη στο Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης” (Νέα περιφερειακή οδός Βέροιας – Νάουσας) στα πλαίσια του μαθήματος «Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα».

Οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν στα διάφορα τμήματα του καταστήματος με σαφή παρουσίαση των κριτηρίων στησίματος και προβολής των προιόντων στο ράφι. Η διαδικασία παραλαβής και αποθήκευσης των προιόντων, ο έλεγχος των παραστατικών και η οριστικοποίηση των εγγραφών στο λογιστικό σύστημα, αποτέλεσαν τη βάση για περαιτέρω συζήτηση αναφορικά με την πολιτική απογραφής που ακολουθεί το κατάστημα.

"Ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους κ. Γαριοφουλίδη Χαράλαμπο και κ. Πρελορέντζο Αντώνιο για τη θετική απόκριση και φιλοξενία τους στο αίτημα των εκπαιδευόμενων.

Ευχαριστούμε θερμά για την πληθώρα των εικόνων και των πληροφοριών που ανιδιοτελώς μας εδόθησαν, καθώς η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση πρέπει να χαρακτηρίζεται από την επαρκή διασύνδεση της με τον κόσμο της εργασίας", αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69