Logo

Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τη μουσική από το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Από τις 1 Οκτωβρίου 2019 και για ένα μήνα το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας δίνει την ευκαιρία σε όσους μαθητές και μαθήτριες, νέους και νέες, σκέφτονται στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, να λάβουν δωρεάν αυτά τα πρώτα μαθήματα γνωριμίας με το όργανο της αρεσκείας τους καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν τα τμήματα της μουσικής προπαιδείας και του μπαλέτου.

Επίσης το Ωδείο θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ:

- το 1 ο έτος στο τμήμα μουσικής προπαιδείας για παιδιά προσχολικής ηλικίας και

- τα μαθήματα μουσικής τεχνολογίας-επεξεργασίας ψηφιακής παρτιτούρας σε όλους τους μαθητές των ανώτερων θεωρητικών τμημάτων.

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας "Εστία Μουσών" ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές που ισχύουν στην Ωδειακή εκπαίδευση στη χώρα μας. Ήδη πολλοί απόφοιτοι μας διδάσκουν σε όλες τις βαθμίδες στη δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση σύμφωνα με τους σύγχρονους ανταγωνιστικούς όρους. Σε όλα τα στάδια σπουδής -από την μουσική προπαιδεία μέχρι και το ανώτερο επίπεδο σπουδών- παρέχεται υπεύθυνη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση με τη συνδρομή καταξιωμένων παιδαγωγών-καλλιτεχνών. Ακολουθώντας το Δημοτικό Ωδείο τα παιδιά πορεύονται με σιγουριά, με υψηλή κατάρτιση και έμπνευση προς ένα ανώτερο πολιτισμικά μέλλον.

Τα μαθήματα που διδάσκονται στην Εστία Μουσών είναι τα παρακάτω: μουσική προπαιδεία, κλασικός και σύγχρονος χορός, φλάουτο, κλαρινέτο, φλογέρα, τσέλο, βιολί, κιθάρα, πιάνο (κλασικό και τζάζ), σαξόφωνο (τζαζ), ντραμς, ηλεκτρικό μπάσο, βυζαντινή μουσική, τραγούδι, σύνθεση, ανώτερα θεωρητικά, μουσική τεχνολογία-επεξεργασία ψηφιακής παρτιτούρας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb