Logo

ΤΕΒΑ: Σεμινάριο αγγλικών στις συνοδευτικές δράσεις του προγράμματος

Στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020», από την κοινωνική σύμπραξη Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ, ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ μέσω του Call Center για τα σεμινάρια Αγγλικών που θα πραγματοποιηθούν τους προσεχείς μήνες, με το παρακάτω μήνυμα:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το επόμενο διάστημα, στα πλαίσια των Συνοδευτικών Δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια αγγλικής γλώσσας. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν γραφική ύλη. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή τηλεφωνικά ή με μήνυμα στα παρακάτω τηλέφωνα:

Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1775 Από κινητό: 690 8244 836 E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.»

Τα σεμινάρια αγγλικής γλώσσας αποτελούν μια συντονισμένη προσπάθεια ενίσχυσης των γνώσεων και εκμάθησης της γλώσσας τόσο για την επαγγελματική σταδιοδρομία των ενδιαφερομένων, πιο άμεσα για τους ενήλικες και μελλοντικά για τους ανήλικους ωφελούμενους, όπως επίσης και για τη δημιουργία ενδιαφέροντος προς τις ξένες γλώσσες.

Ταυτόχρονα οργανώνονται οι ημερίδες και οι επιτόπιες ενημερώσεις για την ομάδα Α και την ομάδα Γ των Συνοδευτικών Δράσεων. Αυτές σχετίζονται για την Α ομάδα με θέματα υγείας και υγιεινής και για την ομάδα Γ με θέματα κοινωνικοποίησης των παιδιών.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb