tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτυχημένη η ομιλία «Ιστορίες εφήβων, από το Λύκειο στο Πανεπιστήμιο» που διοργάνωσε το Διδακτήριο Μέθοδος

Το διδακτήριο Μέθοδος κλείνοντας τρία χρόνια βιωματικών εργαστηρίων με την ψυχολόγο Έφη Τσαπαροπούλου, παρουσίασε τα συμπεράσματα στους γονείς, την Τετάρτη 15 Μαΐου, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Το πολυπληθές ακροατήριο, που αποτελούνταν κυρίως από γονείς εφήβων μαθητών και μη του διδακτηρίου, διατήρησε αμείωτο το ενδιαφέρον του, συγκινήθηκε και προβληματίστηκε μαζί με την ψυχολόγο, η οποία στο τέλος δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό σε ανοιχτή συζήτηση αλλά και προσωπικά.

«Μου αρέσει αυτό που λέει ο WINNICOTT: Τα νιάτα δεν θα κοιμηθούν, κι η σταθερή αποστολή της κοινωνίας προς τα νιάτα είναι να τα κρατά και να τα περιέχει, αποφεύγοντας και τις ψεύτικες λύσεις και την ηθική αγανάκτηση που φυτρώνει από τη ζήλεια για τα νιάτα. Απεριόριστη ενέργεια είναι των νιάτων η ακριβή και πρόσκαιρη περιουσία. Αυτό γεννά φθόνο στον ενήλικο, που ανακαλύπτει στη δική του ζωή τα εμπόδια που θέτει η πραγματικότητα…. Ευχαριστούμε λοιπόν τους έφηβους γιατί υποχρεώνουν εμάς τους μεγάλους να βρεθούμε ξανά μπροστά στα όνειρα μας», ανέφερε η κα Τσαπαροπούλου.

Η διεύθυνση του διδακτηρίου ευχαριστεί τόσο την Έφη Τσαπαροπούλου για τη συνεργασία της όσο και τους γονείς για το ενεργό ενδιαφέρον τους, αλλά και τη φυσική τους παρουσία στη εκδήλωση.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69