tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ημερίδα με θέμα «Δια βίου Μάθηση Εξέλιξη & σύγχρονο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον» διοργανώθηκε στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας (φωτογραφίες)

Ημερίδα με θέμα «Δια βίου Μάθηση Εξέλιξη & σύγχρονο κοινωνικό-οικονομικό περιβάλλον» διοργάνωσε το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, το πρωινό του Σαββάτου 13 Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και παρουσίασε η υπεύθυνη προώθησης του ΚΔΒΜ EasyEducation, Χάρις Πατσαβούρα, η οποία αναφέρθηκε στο εκπαιδευτικό έργο του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Easy Education και στα βιογραφικά των ομιλητών.

Με αφορμή τις συνεργασίες που έχει κάνει το ΚΔΒΜ Easy Education, με άξιους και μεταδοτικούς ανθρώπους σε σεμινάρια εξ αποστάσεως (εκπαιδευτικών, ανέργων κ.α.), θεώρησε σκόπιμο να μεταφέρει τη γνώση κι επιμόρφωση σε όλους ανεξαιρέτως. Γι αυτό διοργανώθηκε αυτή η ημερίδα, δωρεάν, με σκοπό να βγούμε στο τέλος λιγάκι διαφορετικοί. Να μάθουμε τις δυνατότητες και τις λύσεις που δίνονται μέσω της κατάρτισης και της δια βίου μάθησης, πρακτικές συμβουλές σχετικά με το πως μπορούμε να γίνουμε περισσότερο παραγωγικοί ώστε είτε να ενισχύσουμε τη θέση εργασίας μας ή να διασυνδεθούμε με την αγορά εργασίας κ.α. Γιατί είναι σημαντικό να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας, τις δεξιότητές μας και τα εφόδιά μας σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Στην ημερίδα μίλησαν οι παρακάτω ομιλητές αναπτύσσοντας τα σχετικά θέματα:

Μουρτζίλας Νικόλαος, Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Υπεύθυνος Σπουδών & Ιδιοκτήτης ΚΔΒΜ Easy Education

Τι είναι η δια βίου Μάθηση και πως αυτή έχει διαμορφωθεί στο σύγχρονο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον.

Λάμψας Πέτρος, τ. Πρύτανης Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας

Ποιος είναι ο ρόλος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δια Βίου Μάθηση

Σταλίκας Αναστάσιος, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, Καθηγητής Κλινικής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου

Ποιος είναι ο ρόλος της Θετικής Ψυχολογίας στην εργασιακή μας ικανοποίηση και αποδοτικότητα. Σύγχρονες πρακτικές ανάπτυξης των θετικών μας συναισθημάτων με βάση τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό.

Δημόπουλος Ανδρέας, Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Αξιοποίηση επιμορφώσεων για διασύνδεση με την αγορά εργασίας ή για στροφή σταδιοδρομίας

Πώς μπορούμε να επιλέξουμε τις κατάλληλες μαθησιακές δραστηριότητες με βάση την προσωπικότητά μας και τον επαγγελματικό μας προσανατολισμό.

Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και του κοινού. Τη συζήτηση συντόνισε ο κύριος  Τροχόπουλος Γιάννης (τ. Διευθυντής και Μέλος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, Program Director Athens2018).

Επρόκειτο για μία ενδιαφέρουσα ημερίδα, την οποία παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί & εκπαιδευόμενοι, επαγγελματίες του τομέα υγείας και οικονομίας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων,  εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας και της Εκκλησίας, πολίτες κ.α.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69