tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ομοσπονδία Γονέων καλεί σε κινητοποιήσεις τους μαθητές που έχουν πρόβλημα με την μετακίνηση

mathites poreia ver

Η Ομοσπονδία Γονέων Ημαθίας υπερασπίζοντας τους μαθητές που ταλαιπωρούνται επειδή δεν καλύπτεται η μεταφορά τους από το κράτος, καθώς και τους γονείς τους που καθημερινά δοκιμάζονται, καλεί σε επ΄αόριστον αποχή από τα μαθήματα στα σχολεία που πλήτονται από την εφαρμογή του νόμου (ΚΥΑ 24001/11.6.2013) από την Τετάρτη 19/11/2014.

Επίσης η Ομοσπονδία καλεί τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών της Ημαθίας, τα 15μελή μαθητικά συμβούλια, το σύνολο των γονέων του Νομού μέσα από τις οργανώσεις τους να εκφράσουν την συμπαράσταση τους και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 21/11/2014 στις 11.30 π.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου (Βέροια) σαν μια δράση που σχετίζεται με τα δικά τους προβλήματα μορφωτικά και εργασιακά.

"Οι πρόσφατες μαζικές διαμαρτυρίες σε Βέροια, Νάουσα, Πλατύ, Ειρηνούπολη των μαθητών για την μη εφαρμογή του «νέου Λυκείου», οι αγώνες ενάντια στις απολύσεις-διαθεσιμότητες-αξιολόγηση των εκπαιδευτικών συνδέονται και σχετίζονται απόλυτα, γιατί έχουν αφετηρία την λιτότητα, την μετάθεση των βαρών της κρίσης στις πλάτες όλων μας" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69