tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας της Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας επισκεύασαν το Θερμοκήπιο του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας

thermokipio sek

Οι μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας της Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας του τομέα Γεωπονίας επισκεύασαν το Θερμοκήπιο του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας. Εξαιρετική δράση από την εκπαιδευτικό κα Χαχούδη Αναστασία, ΠΕ 18.12 Φυτικής Παραγωγής, και τους μαθητές της Γ΄ τάξης της ειδικότητας της Σύγχρονης Επιχειρηματικής Γεωργίας, που επισκέυασαν το θερμοκήπιο του Ε.Κ. Αλεξάνδρειας.

Στη δράση συμμετείχαν οι μαθητές:
Αναστασιάδης Ιωάννης
Αποστολίδης Ηλίας
Αρίδας Φώτιος
Κυριαζής Ιωάννης
Λακασσάς Αναστάσιος
Μανίκας Ηλίας
Ντούλιας Δημήτριος
Φιλιπποπούλου Γεωργία

Στην ανακοίνωσή του το σχολείο αναφέρει: "Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είχαμε να αντιμετωπίσουμε το σοβαρό πρόβλημα της καταστροφής του θερμοκηπίου. Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, όχι μόνο στη λύση του προβλήματος αλλά, στην καθολική "ανακαίνιση" του θερμοκηπίου.

Ξεκινήσαμε με τους μαθητές της Γ΄ τάξης, να καθαρίζουμε το χώρο από τα αγριόχορτα, που τον είχαν κατακλύσει καθώς και από τις προηγούμενες καλλιέργειες που είχαν εγκαταλειφθεί με το πέρας των μαθημάτων του προηγούμενου σχολικού έτους. Αφού ξεχορταριάστηκε ο χώρος, τοποθετήσαμε πλάκες πεζοδρομίου για την καλύτερη οριοθέτηση των χώρων του θερμοκηπίου. Οι πλάκες ήταν προσφορά της ΕΝΩΣΗΣ Α.Β.Ε.Ε. (Προϊόντα τσιμέντου) και τους ευχαριστούμε πολύ.

Έπειτα απομακρύναμε όλα τα κατεστραμμένα τμήματα του θερμοκηπίου, σκισμένο πλαστικό κάλυψης κ.λπ. καθώς και τα ειδικά πλαστικά κουμπώματα, του πλαστικού κάλυψης στον σκελετό, κάτι που ήταν εξαιρετικά οδυνηρό και δύσκολο.

Η εταιρεία AGRIS Α.Ε., την οποία και ευχαριστούμε πολύ, μας προμήθευσε με το πλαστικό κάλυψης του θερμοκηπίου. Η εταιρεία προχώρησε στην αντικατάσταση του πλαστικού κάλυψης στα θερμοκήπια της και 2 μεγάλα κομμάτια που ήταν σε άριστη κατάσταση μας τα δώρισε για να καλύψουμε τις ανάγκες του θερμοκηπίου μας.

Στην όλη προσπάθεια μας είχαμε βοηθούς που μας έδωσαν χρήσιμα εργαλεία και λύσεις σε σημαντικά προβλήματα.

Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτικό υπεύθυνο εργαστηρίου κ. Νίκο Γκίλια και τους μαθητές του τμήματος Οχημάτων, τον εκπαιδευτικό υπεύθυνο τομέα Μηχανολόγων-Γεωπόνων κ. Βασίλη Πλατσά και τους μαθητές της Γ΄ τάξης Ψυκτικών και τον Διευθυντή του Εργαστηριακού Κέντρου κ. Νίκο Νικολόπουλο γιατί την πρόθυμη υποστήριξή του σε κάθε διαδικαστικό πρόβλημα που συναντήσαμε.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει στους μαθητές της Γ' τάξης Γεωπονίας, που άλλοι πολύ περισσότερο από τις αντοχές τους και άλλοι λιγότερο, βοήθησαν στην συγκεκριμένη δράση.

Πραγματικά μας συγκίνησαν και μας έδωσαν κουράγιο με τη διάθεσή τους για δουλειά. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε για να γίνει λειτουργικός ο χώρος. Συνεχίζουμε...."

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69