Logo

Απόδραση στο Magic Park τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

magic-park

Η νέα σχολική χρονιά στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκα-Ι. Μπαρμπαρούση» ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Άρτια οργάνωση, φρέσκιες ιδέες, ζήλος για μάθηση, ενεργητικότητα!

Μετά τις πρώτες μέρες μαθημάτων οι εκπαιδευτικοί και η διεύθυνση επεφύλαξαν σε παλιούς και νέους μαθητές μία έκπληξη: η πρώτη εκδρομή της χρονιάς οργανώθηκε για το Magic Park!

Οι μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου ανταποκρίθηκαν με χαρά και η εκδρομή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Τα παιδιά ανέμελα και χαμογελαστά δοκίμαζαν τα διάφορα παιχνίδια αλλά και ...τις αντοχές τους καθώς από τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και το «ταψί» μέχρι το shock tower και το 4G, γέλια, φωνές αγωνίας, ενθουσιασμός και αδρεναλίνη πλημμύρισαν το χώρο!

Οι συνοδοί καθηγητές ήρθαν πιο κοντά στους μαθητές αλλά και στα δικά τους μαθητικά χρόνια ενώ τα πειράγματα και οι διάφορες συζητήσεις ενίσχυσαν το κλίμα αγάπης και εμπιστοσύνης.
Μια εκδρομή γεμάτη δράση και επιφωνήματα χαράς που ευχόμαστε όλοι ότι σηματοδοτεί μια εξίσου απολαυστική σχολική χρονιά!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb