tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκδήλωση για την αξιολόγηση στο δημόσιο σχολείο από τους Εκπαιδευτικούς Ριζοσπαστικής Αριστεράς

era axiologisi

Την Παρασκευή 24/10 στην Ελιά Βέροιας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν οι Εκπαιδευτικοί Ριζοσπαστικής Αριστεράς Π.Ε. Ημαθίας (ΕΡΑ) και οι ΣΥΝεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις Ημαθίας (ΣΥΝΕΚ) με θέμα την «Αξιολόγηση στο δημόσιο σχολείο» και προσκεκλημένους τον Πρόεδρο του Κέντρου Μελέτης και Τεκμηρίωσης (ΚΕΜΕΤΕ) της ΟΛΜΕ Παύλο Χαραμή, το μέλος του Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) Νίκο Καλόγηρο και τον βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και υπεύθυνο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τα θρησκεύματα Γιάννη Αμανατίδη.

Ο Παύλος Χαραμής εμπεριστατωμένα και με επιστημονική τεκμηρίωση απέδειξε γιατί η αξιολόγηση αυτή έχει σκοπό να βάλει στο περιθώριο εκπαιδευτικούς και μαθητές και να σπρώξει σε ιδιώτες μεγαλύτερα κομμάτια της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ο Νίκος Καλόγηρος παρουσίασε τις απόψεις των Ομοσπονδιών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ) για το πώς πρέπει οι εκπαιδευτικοί κατανικώντας το φόβο και με συλλογικότητα να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ σ' αυτήν την αξιολόγηση προς όφελος των μαθητών, των γονιών και της κοινωνίας γενικότερα.

Ο Γιάννης Αμανατίδης παρουσίασε τους τρόπους και τα μέσα με τα οποία η κυβέρνηση της Αριστεράς θα προστατεύσει και θα ενισχύσει το δημόσιο σχολείο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69