tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαθήματα προετοιμασίας μαθηματικών διαγωνισμών

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό «Υπατία» και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον διαγωνισμό Θαλής.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο (27 και 28 Σεπτεμβρίου) και συνεχίζονται το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας στις 9.00 π.μ. και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 10.30 στο 1ο ΓΕΛ Νάουσας και στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.

"Υπενθυμίζουμε ότι:

- Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς.

- Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.

- Θεωρούμε σημαντικά βοηθήματα για τους μαθητές τα περιοδικά ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν.

- Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν ανά ενότητα στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ  (http://www.hms.gr/competitions/home?q=node/614)" αναφέρει η ΕΜΕ Ημαθίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69