tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρέμβαση Βεσυρόπουλου για την μεταφορά των μαθητών

besiropoulos

Η ανάγκη διευθέτησης του ζητήματος, που έχει ανακύψει με την ταλαιπωρία μαθητριών και μαθητών προσχολικής ηλικίας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που για μιάμιση ώρα μετά τη λήξη του σχολικού προγράμματος, παραμένουν στα σχολεία τους, δηλαδή από τις 12:30 μ.μ. έως τις 2:00 μ.μ., που είναι προγραμματισμένο το δρομολόγιο της μεταφοράς στα σπίτια τους, σε χωριά της Ημαθίας, ήταν το αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Θεόφιλου Λεονταρίδη και του Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολου Βεσυρόπουλου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Βεσυρόπουλος, ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να υπάρξουν όλες οι απαιτούμενες αλλαγές προκειμένου να διευκρινισθούν με εγκύκλιο οι διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) 24001/14-6-2013 με στόχο να υπάρξει ταχύτερη εξυπηρέτηση και μεταφορά των μαθητών, σε συνεργασία με τους αναδόχους μεταφοράς.

Μετά τη συνάντηση ο Βουλευτής Ημαθίας τόνισε τα εξής:

«Σε κάποιους το ζήτημα αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο. Τους διαβεβαιώνω όμως ότι είναι πολύ σημαντικό για αρκετές οικογένειες και ιδίως για παιδιά που βρίσκονται σε ευαίσθητη ηλικία.

Η διευκόλυνση και η αντιμετώπιση των ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα. Αυτό ήταν και το θέμα της συνάντησης μου με τον αρμόδιο Υπουργό.

Ζήτησα από τον αρμόδιο Υπουργό να υπάρξει άμεσα διευκρίνιση και να δοθεί οριστική λύση, προκειμένου οι μαθητές που τελειώνουν το σχολικό πρόγραμμα στις 12:30 μ.μ. το μεσημέρι να μην περιμένουν έως τις 2:00 μ.μ. το λεωφορείο που θα τους επιστρέψει στα σπίτια τους.

Τόνισα την ανάγκη να εξευρεθεί άμεσα λύση και σε συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου και των λεωφορειούχων να προστεθεί ένα δρομολόγιο στις 12:30 μ.μ., καθώς πρόκειται για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικών σχολείων».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69