Logo

Μέχρι 10 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας

aithousa sxoliou

Από το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Το Εσπερινό Γυμνάσιο Βέροιας παρέχει ισότιμο απολυτήριο με τα Ημερήσια Γυμνάσια. Δίνει την ευκαιρία στον καθένα, άνω των δεκατεσσάρων ετών, εργαζόμενο ή άνεργο ή περιστασιακά απασχολούμενο, να ολοκληρώσει τις γυμνασιακές του σπουδές όποτε κι αν τις διέκοψε, για οποιοδήποτε λόγο ή να τις αρχίσει τώρα, αν μετά το Δημοτικό δε γράφτηκε σε κάποιο Γυμνάσιο.

Το απολυτήριο του Εσπερινού Γυμνασίου παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στο Γενικό Λύκειο ή στο Γ. Εσπ. Λύκειο ή στο Γ. Εσπ. ΕΠΑ.Λ ή στις νέες Σχολές Μαθητείας Σ.Ε.Κ.

Το ωράριο για τους μαθητές μας καθημερινά είναι από 7.10 μ.μ. έως 10.15μ.μ. Οι μαθητές του σχολείου μας δικαιούνται περισσότερες απουσίες απ΄ ό,τι στα Ημερήσια Γυμνάσια, προκειμένου να διευκολυνθούν έτσι οι εργαζόμενοι στη φοίτηση.

Η μετακίνηση από την κατοικία του μαθητή προς το σχολείο και το αντίστροφο γίνεται μέσω ΚΤΕΛ δωρεάν με μαθητικό δελτίο.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι 10 Σεπτεμβρίου ενώ οι μετεγγραφές από οποιοδήποτε Γυμνάσιο της χώρας γίνονται σχεδόν όλη τη χρονιά.

Οι στρατεύσιμοι και οι ένστολοι μπορούν να προσέρχονται, μετά την εγγραφή τους ή τη μετεγγραφή τους στο σχολείο, μόνο στις εξετάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας, Κουντουριώτη 8, στον 1ο όροφο (κάτω από το Μπάσκετ της Ελιάς) από 7-10μ.μ. και στα τηλ 23310 24515 ή στο κιν. 697765611".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb