Logo

Επιστρέφουν στον δήμο Βέροιας οι εγκαταστάσεις του ΑΠΘ στις Βαρβάρες - Θα στεγάσουν το Μουσικό Σχολείο

panepistimio1

Στον δήμο Βέροιας επιστρέφουν οι εγκαταστάσεις του ΑΠΘ στην Αγία Βαρβάρα, οι οποίες έμειναν άδειες μετά την μετακίνηση του τμήματος στην Θεσσαλονίκη. Αυτό ανακοίνωσε η δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας. Συγκεκριμένα, η κ. Ουσουλτζόγλου σημείωσε:

"Για τις εγκαταστάσεις ΑΠΘ έγινε μεγάλος αγώνας. Απέδωσαν καρπούς. Δικαιώνεται η προσπάθειά μας χωρίς να πάμε δικαστικά. Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και ο Υπουργός, ο κ. Καρασμάνης, έχουν υπογράψει την ανάκλησης της απόφασης παραχώρησης στο ΑΠΘ. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει μια τριμερής συνάντηση για να συζητήσουμε την στέγαση του Μουσικού Σχολείου και το καλοκαίρι να χρησιμοποιείται από το ΑΠΘ. Είναι η καλύτερη λύση. Χωρίς να χτίσουμε σχολείο, θα αποκτήσουμε ένα ακόμη σχολικό συγκρότημα".

Για το παλιό Δικαστικό Μέγαρο, η δήμαρχος είπε ότι δεν υπάρχουν νεότερα. "Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η μελέτη βιωσιμότητας. Το νέο δημοτικό συμβούλιο θα έχει σημαντικές αποφάσεις να λάβει" είπε η κ. Ουσουλτζόγλου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb