Logo

Little Piano School: Καλοκαιρινά Εργαστήρια για παιδιά 4-9 ετών

Της Άννας Αφεντούλη

Έχετε αναλογιστεί ποτέ πως θα ήταν ή ζωή μας αν μια μέρα εξαφανίζονταν όλοι οι ήχοι και οι μουσικές που μας συντροφεύουν καθημερινά; Κάθε συναισθηματική μας κατάσταση συνδέεται πάντα με μια μουσική. Η χαρά μας, ή λύπη μας, ο ενθουσιασμός μας, η οργή μας πάντα υποστηρίζονται από κείνα τα μικρά ασπρόμαυρα σημαδάκια που στο σύνολό τους δημιουργούν μια ιδιαίτερη εικόνα που ταξιδεύει από τ’ αφτιά μας στο μυαλό και την ψυχή μας. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για τις ψυχές των παιδιών μας.

Το Little Piano School είναι φιλοσοφία ζωής για εμάς τους δασκάλους του, την οποία προσπαθούμε με πολλή αγάπη να την μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας. Είναι παιχνίδι, είναι κίνηση, είναι χαρά, είναι έκφραση των όσων έχουμε μέσα μας. Τα παιδιά χρησιμοποιώντας ότι ή φύση τους χάρισε απλόχερα έχουν την ευκαιρία να μπουν σ’ αυτό το μαγικό κόσμο, τον οποίο χρωματίζουμε με έντονα χρώματα για να γίνει ακόμη πιο ευχάριστος για τα παιδιά, δίνοντας τους την ευκαιρία ν’ αγαπήσουν τη μουσική, να παίξουν μαζί της και να την κάνουν φίλη τους για όλη τους τη ζωή. Από τα μικρά μου βρέφη μέχρι τα μεγαλύτερα παιδιά μου, που δεν είναι πάνω από 8.5 χρονών, είδα πόσο ένα γίνονται μαζί της. Η μουσική είναι γλώσσα επικοινωνίας. Δεν γνωρίζει σύνορα, χρώματα, ηλικίες αλλά μόνο συναισθήματα.

Το καλοκαίρι θα είμαστε και πάλι μαζί να ταξιδέψουμε παρέα τα συναισθήματα μας, την περιέργειά μας, ν’ ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα και να περάσουμε μαζί ένα σούπερ καλοκαίρι!!!!Το πιάνο μας είναι έτοιμο και περιμένει και κείνο με τη σειρά του να παίξει μαζί μας! Όσοι θέλετε ένα διαφορετικό, μουσικό καλοκαίρι ελάτε να το μοιραστούμε παρέα… οι εγγραφές συνεχίζονται!!!!

Εβδομάδες:14/7-18/7, 21/7-25/7, 28/7-1/8, 25/8-29/8, 1/9-5/9

Σε συνεργασία με το Restaurant/Winebar 12 Γράδα  

Για προεγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
Άννα Αφεντούλη
Τηλ. 2331072899 & 6944228801
www.littlepianoschool.com
www.pliroforiodotis.gr/littlepianoschool
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb