tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανάμικτα συναισθήματα

Μια κατεδάφιση που φέρνει ανάμικτα συναισθήματα σε όλο το προσωπικό και τους εκπαιδευόμενους συντελείται αυτές τις ημέρες στην Αλεξάνδρεια.

Μετά από 26 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των πολιτών, των φορέων του Νομού αλλά και τη δωρεά του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, “Τα Παιδιά της Άνοιξης” αποκτούν στέγη με τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη φιλοξενία των εκπαιδευομένων.

Συναισθήματα λύπης, γιατί τόσο εύκολα και γρήγορα κατεδαφίζονται εγκαταστάσεις που για να κατασκευαστούν, χρειάστηκε η συνδρομή όλων των φίλων του κέντρου για δυόμισι δεκαετίες. Εγκαταστάσεις που στερούνταν τις προδιαγραφές για τα ΑμεΑ , αλλά μη έχοντας άλλη επιλογή και αγωνιώντας για την κοινωνικοποίηση και ένταξη των Παιδιών ήμασταν υποχρεωμένοι να λειτουργούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Συναισθήματα χαράς γιατί πλέον οι εκπαιδευόμενοι θα στεγάζονται σε ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό κτίριο. Ένα κτίριο δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι άνθρωποι του οποίου βλέποντας το έργο, την προσπάθεια και τη στήριξη του κέντρου από τους πολίτες αποφάσισαν να το κατασκευάσουν.

"ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την καθημερινή και συνεχή στήριξη προς το Κέντρο και να είσαστε σίγουροι ότι η στήριξη που προσφέρετε θα πιάνει πάντα τόπο"αναφέρει η ανακοίνωση του Κέντρου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69