Logo

Την 7η θέση έλαβε το Δημοτικό Σχολείο Νησίου σε μαθητικό διαγωνισμό δημιουργικής έκφρασης

Από το Δημοτικό Σχολείο Νησίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

“Η Στ’ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στον  1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας» για το σχολικό έτος 2014-2015.

Σύμφωνα με την εισήγηση της ειδικής επιτροπής κρίσης του διαγωνισμού, η πρόταση που υποβάλαμε στην κατηγορία Τέχνη του λόγου έτυχε ειδικής τιμητικής διάκρισης καθώς κατέλαβε την 7η θέση!

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά μας για αυτή την τιμητική διάκριση, η οποία αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συστηματική και μεθοδική προσπάθεια με την οποία ανέδειξαν την δημιουργικότητα τους.

Ακολουθεί η περίληψη του παραμυθιού που εμπνεύστηκε, γράφτηκε και εικονογραφήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ’ τάξης του σχολείου μας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Στο παραμύθι των μαθητών και μαθητριών της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νησίου Ημαθίας με τίτλο «Ο Πέτρος ταξιδεύει στο σχολείο των ονείρων του» μας αναφέρεται η ιστορία ενός δωδεκάχρονου μαθητή, του Πέτρου, ο οποίος πλήρως δυσαρεστημένος από την εικόνα του σχολείου του ονειρεύεται ένα καλύτερο. Ένα μαγικό βιβλίο όμως, έρχεται να τον παρασύρει σε έναν κόσμο ονειρεμένο όπου τα πάντα, και κυρίως το σχολείο, είναι ιδανικά. Θα καταφέρει άραγε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να δει και το δικό του σχολείο να μεταμορφώνεται σε κάτι… ιδανικό;”

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb