tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δράσεις Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Βέροιας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19

Σε δωρεά μασκών και γαντιών στο Γηροκομείο και στο Πρωτοδικείο της Βέροιας, προέβη το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Βέροιας προκείμενου να καλύψει τις ανάγκες τόσο του προσωπικού και των ωφελούμενων του Γηροκομείου, όσο και του προσωπικού και των εισερχομένων στο Πρωτοδικείο της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για τα παραπάνω υλικά, προκειμένου να βοηθηθεί η τοπική κοινωνικά. Επίσης, αναμένεται η επαναλειτουργία των Δικαστηρίων της περιοχής από 1η Ιουνίου, για να ξεκινήσουν οι θερμομετρήσεις των εισερχομένων, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων.

Παράλληλα, λόγω της πανδημίας, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας στο οποίο φοιτούν περίπου 200 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ζήτησε από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. να παρέχει συμβουλές και ενημέρωση για τον Covid-19. Η ανταπόκριση του Τμήματος ήταν άμεση. Αναρτήθηκαν οδηγίες και δόθηκαν συμβουλές προστασίας για τους μαθητές, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν ενημερωτικές αφίσες για τη σωστή υγιεινή των χεριών, σε εμφανή σημεία των κοινόχρηστων χώρων (διάδρομος, τουαλέτες).

Τέλος, οι Εθελοντές Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, απασχόλησαν ανήλικα παιδιά τα οποία φιλοξενούνταν στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας διαβάζοντας παραμύθια και ζωγραφίζοντας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69