tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

Προκηρύχθηκαν εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), Ά περιόδου 2020, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 με ώρα ενάρξεως 09:00 π.μ..

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα. Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο κτίριο της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Βενιζέλου 87, στην αίθουσα θεωρητικών εξετάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, Βενιζέλου 87, εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας, μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

 (Δικαιολογητικά βάσει της Απόφασης με αριθ. πρωτ. οικ. 255580/7439/25-05-2020 (ΑΔΑ: ΩΓΓΜ7ΛΛ-ΖΔΜ) «Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Ά περιόδου 2020».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69