tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρειάζεται φρεσκάρισμα το άλσος στο Φράγμα

Εκτός από την παρόχθια περιοχή του Αλιάκμονα, πολύς κόσμος επέλεξε είτε για καφέ είτε για πικ νικ το άλσος στο Φράγμα Αλιάκμονα. Αρκετοί ήταν αυτοί που έστησαν ψησταριές και απόλαυσαν το φαγητό στην φύση ενώ δεν ήταν λίγες οι παρέες που έδωσαν ραντεβού εκεί για τον καφέ τους. 

Για να παραμείνει όμως πρώτη επιλογή για πολλούς το Φράγμα, τώρα που επιστρέφουμε στην κανονικότητα, θα πρέπει να γίνει ένα φρεσκάρισμα. Τι εννοούμε με τον όρο φρεσκάρισμα;

Για παράδειγμα, τα χόρτα εντός του άλσους έχουν μεγαλώσει και θέλουν κόψιμο. Εντός του χώρου χρειάζονται 1-2 κάδοι απορριμμάτων για να σταματήσουν οι συμπολίτες μας την κακή συνήθεια τους να αφήνουν εκεί που κάθονται τα σκουπίδια τους. Επίσης παγκάκια και τραπέζια χρειάζονται συντήρηση από την φθορά του χρόνου και είναι απαραίτητο να αυξηθεί ο αριθμός τους για να μπορέσει να ικανοποιήσει περισσότερες ανάγκες. Τέλος, η τουαλέτα είναι σε φάση εγκατάλειψης. Χρειάζεται και αυτή την συντήρησή της για να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει για παράδειγμα μια μάνα με μικρά παιδιά.

Για να γίνει πιο προσιτός στους πολίτες ο χώρος, θα πρέπει ο δήμος Βέροιας να πάρει μια πρωτοβουλία και να φρεσκάρει το άλσος. Γνωρίζουμε ότι ιδιοκτησιακά ο χώρος ανήκει αλλού. Μπορεί όμως ο δήμος να μπει μπροστά και να ξεπεράσει ότι ζητήματα εμφανιστούν και να κάνει τον άλσος "κούκλα" για να το απολαμβάνουν οι πολίτες του.

Βασική προϋπόθεση για απολαμβάνουμε το άλσος στο Φράγμα είναι να το προσέξουμε κι εμείς οι πολίτες. Το τελευταίο διάστημα, η αλήθεια είναι ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν σεβάστηκαν τον χώρο που τους φιλοξένησε και φεύγοντας άφησαν εκεί τα σκουπίδια τους. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69