tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«ΣυνΚατeχηση»: Συνεχίζονται οι διαδικτυακές εκπομπές κατήχησης του Γραφείου Νεότητος της Μητρόπολης

Το Σάββατο 16 Μαΐου το πρωί μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» που απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, με θέμα «Απόστολος Πέτρος. Ομολογία και Μετάνοια», την οποία παρουσίασαν οι κυρίες Ευθυμία Χατζηκυριακίδου, Μαρία Χαλδαιοπούλου και Σωτηρία Δημητροσοπούλου. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μεταδόθηκε η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής με θέμα: «Ξενάγηση στον Ορθόδοξο Ναό», την οποία παρουσίασαν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

Τις εκπομπές μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr και από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias/. Ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλια μπορείτε να αποστείλετε στο email του Γραφείου Νεότητος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69