tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περίπατος στην πόλη για τα παιδιά του συλλόγου ΜΑμΑ

Με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων του συλλόγου ΜΑμΑ και λαμβάνοντας υπόψη τα ασφαλή μέτρα που απαιτούνται λόγω κορονοϊού, τα παιδιά του συλλόγου παρέα με τους εκπαιδευτές τους πραγματοποίησαν το πρόγραμμα 'Γνωρίζω την πόλη μου-γνωρίζω τη γειτονιά μου'.

Σε μικρές ομάδες περπάτησαν στη συνοικία της Κυρριώτισσας ,στη περιοχή της Μπαρμπούτας ,στο πάρκο της Εληάς. Το πρόγραμμα αυτό θα γίνεται σε καθημερινή απογευματινή βάση με σκοπό πρωτίστως την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση των παιδιών μας, την αποφόρτισή τους από την φάση του εγκλεισμού και της καραντίνας αλλά και την προσωπική τους ευχαρίστηση μιας και οι δομές ειδικής αγωγής είναι κλειστές.

Παράλληλα οι γονείς και κυρίως οι μητέρες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, να πάρουν μια ανάσα ,μιας και τόσο καιρό έχουν επωμιστεί την πλήρη απασχόληση των παιδιών τους με όλες τις συνέπειες του εγκλεισμού.

Τα παιδιά συναντήθηκαν με τους εκπαιδευτές και τους φίλους τους που τόσο καιρό είχαν να τους δουν και χαμόγελα ζωγραφίστηκαν στο πρόσωπό τους....καμία τηλεκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη προσωπική επικοινωνία και επαφή που επιζητούν...

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλα προγράμματα από το σύλλογο για όλες τις ομάδες παιδιών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69