tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησαν οι διαδικτυακές εκπομπές κατήχησης του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας το Σάββατο 9 Μαΐου εγκαινίασε μία νέα δράση του, τη διαδικτυακή κατήχηση, υπό τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση».

Η «ΣυνΚατeχηση» είναι ένα πρόγραμμα δύο εβδομαδιαίων διαδικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να υποκαταστήσουν τα μαθήματα των κατηχητικών συνάξεων που δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν στους ενοριακούς χώρους εξαιτίας των μέτρων προφύλαξης από την πανδημία του κορωνοΐου. Ο τίτλος «ΣυνΚατeχηση» υποδηλώνει την από κοινού κατήχηση όλων των συμμετεχόντων στις κατηχητικές συνάξεις της Ιεράς Μητροπόλεως (Συν) μέσω του διαδικτυακού διαύλου (e). 

Στην πρώτη εκπομπή την οποία παρουσίασαν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης, συμμετείχαν με τηλεδιάσκεψη δέκα κατηχητές και στελέχη του ποιμαντικού έργου και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος Αρχιμ. Παύλος Σταματάς, οι οποίοι μετέφεραν τις εμπειρίες τους από την κατήχηση των παιδιών και των εφήβων. Ενώ, στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ως εμπνευστής της πρωτοβουλίας απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές.

Το επόμενο Σάββατο 16 Μαΐου στις 11.30 π.μ. θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση για παιδιά» που θα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού με θέμα «Απόστολος Πέτρος. Ομολογία και Μετάνοια». Επίσης το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7.30 μ.μ. θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣυνΚατeχηση» που θα απευθύνεται στα μέλη των κατηχητικών συνάξεων του ανώτερου κατηχητικού και των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής με θέμα: «Ξενάγηση στον Ορθόδοξο Ναό».

Τις εκπομπές μπορείτε να παρακολουθείτε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως www.imverias.gr και από την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/IeraMhtrVeriasNaoushsKampanias/. Ερωτήσεις, προτάσεις και σχόλια μπορείτε να αποστείλετε στο email του Γραφείου Νεότητος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ 1η ΕΚΠΟΜΠΗ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69