tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λειτουργούν και πάλι το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Τραύματος της Πρωτοβουλίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνει την επαναφορά σε πλήρη λειτουργία των Δομών του Κέντρου αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής και του Κέντρου θεραπείας τραύματος, που λειτουργούν στη Βέροια, επί της οδού Ε. Βενιζέλου 46 (4ος όροφος). Υπενθυμίζεται ότι οι στόχοι λειτουργίας των Δομών αυτών είναι οι εξής:

Το Κέντρο αναφοράς και παροχής συμβουλευτικής έχει σαν αντικείμενο:

 Την υποδοχή περιστατικών κακοποίησης-παραμέλησης παιδιών και τη λήψη άμεσων μέτρων αντιμετώπισης.
 Την υποστήριξη ευάλωτων ατόμων και οικογενειών με παροχή υλικής, ψυχολογικής, ιατρικής, φαρμακευτικής, ψυχιατρικής βοήθειας και συμβουλευτικής.
 Την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού σε θέματα σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, την καταπολέμηση των διακρίσεων και την αντιμετώπιση σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων.

Το Κέντρο δέχεται προς υποστήριξη κάθε άτομο που καταφεύγει σε αυτό, χωρίς διάκριση ηλικίας, φύλου, θρησκείας, εθνικότητας, καταγωγής. Λειτουργεί κανονικά, τις εργάσιμες μέρες και ώρες και έκτακτα, με εκτροπή των εισερχόμενων κλήσεων, 24 ώρες/24ωρο, 7μέρες/εβδομάδα, 365 μέρες/έτος. Το Τμήμα παροχής συμβουλευτικής λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος ασχολείται:

 Με την ψυχοθεραπεία των παιδιών-θυμάτων κακομεταχείρισης, ιδιαίτερα σεξουαλικής κακοποίησης
 Με την ψυχοθεραπεία ατόμων-θυμάτων βίας, που δεν είναι φιλοξενούμενα.

Για αναφορές και καταγγελίες περιστατικών μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 23310-23700, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα. Για καθορισμό ραντεβού με την επιστημονική ομάδα των Δομών μπορείτε να τηλεφωνείτε στον ίδιο αριθμό, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι οι Δομές φιλοξενίας του Οργανισμού μας Το Σπίτι της Βεργίνας και Στέγη ημιαυτόνομης διαβίωσης νέων της Βέροιας, λειτουργούν αδιάλειπτα. Τέλος, η Δομή του Κέντρου ημερήσιας φροντίδας της Βέροιας, που αυτή την περίοδο λειτουργεί με τηλεργασία, θα αρχίσει σταδιακά να επαναλειτουργεί από τις 18 Μαΐου 2020.
Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των Δομών μας, τον εθελοντισμό και τη συνεισφορά σε αυτά, μπορείτε να λάβετε από τα γραφεία Διοίκησης-Εθελοντών στο 23310-29571, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69