tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μέρος της χαμένης της ζωντάνιας ανέκτησε η Βέροια

Μέρος της χαμένης της ζωντάνιας ανέκτησε από σήμερα η Βέροια. Η άρση του περιορισμού των μετακινήσεων από την μια και το άνοιγμα κάποιων καταστημάτων έβγαλαν περισσότερο κόσμο έξω από το περασμένο διάστημα.

Η εικόνα στο κέντρο θύμισε κανονική εργάσιμη ημέρα, παρότι η πλειοψηφία των εμπορικών καταστημάτων παρέμειναν κλειστά. Οι δρόμοι του κέντρου γέμισαν αυτοκίνητα, το πάρκινγκ έγινε ξανά δύσκολη υπόθεση, η ουρά στις τράπεζες μεγάλωσε ενώ τα κουρεία έπιασαν δουλειά για να καλλωπίσουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

AgoraC 1228

Αρκετός κόσμος βγήκε για ψώνια σε καταστήματα αθλητικών ειδών αλλά και σε βιβλιοπωλεία. Τα εμπορικά παρέμειναν κλειστά για το καταναλωτικό κοινό ωστόσο οι επιχειρηματίες ήταν εκεί και έκαναν τις τελευταίες τους δουλειές (καθαριότητα, τακτοποίηση ρούχων, βιτρίνες) για το άνοιγμα της ερχόμενης εβδομάδας.

Trapeza 1232

Αναφορικά με τα καφέ, παραμένουν κλειστά αλλά παρόλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που παίρνουν τον καφέ στο χέρι και με παρέα κάθονται και τον απολαμβάνουν στα καθίσματα που βρίσκονται έξω από τις κλειστές καφετέριες του πεζοδρομημένου κέντρου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69