tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Η κακοποίηση γυναικών πρέπει να καταγγέλλεται" (βίντεο)

Τον Δεκέμβριο του 1999 ο ΟΗΕ ανακήρυξε την 25η Νοέμβρη  ως Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών για να αναδείξει ένα σημαντικό πρόβλημα με παγκόσμια διάσταση. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της γυναίκειας κακοποίησης και την σύσταση Επιτροπής Ισότητας το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον σύλλογο κοινωνικής παρέμβασης ΈΡΑΣΜΟΣ και με την παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Παιδείας και ισότητας φύλων κ. Τζημα Συρμούλα, σας προσκαλεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 για την παραχώρηση συνέντευξης τύπου με θέμα την παγκόσμια ημέρα και τις σχετικές δράσεις.

Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα ήταν ότι τα περιστατικά γυναικείας κακοποίησης είναι πολλά, ότι κακοποίηση δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός αλλά μπορεί να είναι η λεκτική, οικονομικά και σεξουαλική κακοποίηση, ότι τα στόματα πρέπει να ανοίξουν και τα περιστατικά να καταγγέλονται.

Η αντιδήμαρχος Συρμούλα Τζήμα, στην τοποθέτησή της μίλησε για την σημερινή ημέρα, ανέφερε στατιστκά που αφορούν την γυναικεία κακοποίηση και κατέληξε στους πυλώνες προστασίας των γυναικών που πρέπει να θεσπιστούν. 

Η Έφη Τσαπαροπούλου και η Μαρία Ασλανίδου, αναφέρθηκαν στις υπηρεσίες που παρέχουν το Κέντρο Συμβουλευτικής και ο Έρασμος αντίστοιχα ενώ η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον χαιρετισμό της προέδρου του Εράσμου Γεωργίας Φωστηροπούλου.

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη τύπου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69