tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαλέξεις στην Αλεξάνδρεια με θέμα «Διατροφή και παιδί με ειδικές ανάγκες» και «Παιδί με ειδικές ανάγκες: εμπειρία από την άσκηση του λειτουργήματος του εισαγγελέα ανηλίκων»

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Νομού Ημαθίας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών αυτού « Τα παιδιά της αγάπης », διοργανώνουν σειρά διαλέξεων με την υποστήριξη του Δήμου “Αλεξάνδρειας”, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Οι διαλέξεις συνεχίζονται με θέματα: «Διατροφή και παιδί με ειδικές ανάγκες» και «Παιδί με ειδικές ανάγκες: εμπειρία από την άσκηση του λειτουργήματος του εισαγγελέα ανηλίκων». Θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Η σειρά των διαλέξεων θα δίνονται ανά δύο εβδομάδες, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 – 20.00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η θεματολογία των διαλέξεων αναφέρεται στο παιδί μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο, στο κοινωνικό περιβάλλον με επικέντρωση στο παιδί με ειδικές ανάγκες.

Επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής Κλινικής Γενετικής, Τμήματος Ιατρικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κα Χαρίκλεια Χατζησεβαστού-Λουκίδου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69