tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στηρίζει το έργο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού η Ένωση Παλαιών Προσκόπων

Με κοινό ενδιαφέρον για το παιδί, την κοινωνική προσφορα και στο πλαίσιο μακρόχρονης συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου, συνάντηση της Ομάδας Συντονισμού της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων και του Προεδρείου του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού Βέροιας.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας, υποδομών και αναγκών, ανταλλάχτηκαν απόψεις για τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά και επιβεβαιώθηκε η θέληση για συνεργασία και στήριξη του έργου του Ομίλου Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας για την αντιμετώπιση των αναγκών και την εξέλιξη παιδιών που το χρειάζονται.

Σημειώνεται ότι ο Ομιλος Προστασίας Άπορου παιδιού Βέροιας παρέχει σε μηνιαία βάση τρόφιμα σε 160 παιδιά της πόλης μας (λάδι, τυρί, κρέας, όσπρια, ζυμαρικά, φρούτα, χυμούς κλπ), ρουχισμό, σχολικά είδη και ότι χρειάζεται ένα παιδί για να μεγαλώσει.

Στην συνάντηση παραβρεθήκαν από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων οι Νίκος Ουσουλτζόγλου, Οικονομίδης Κώστας, Τσελιος Σωτήρης και από το συμβούλιο του Ομίλου οι κυρίες, Γουτσίκα Ευαγγελία, Γαλλίκα Αικατερίνη, Πασχαλίδου Αικατερίνη, Καζαντζίδη Ελένη, Βασιλάκη Φρίντα, Σιώπη Ολυμπία, Τσιαρτσιώνη Χαρά, Χαρούση Ιωάννα, Λαμπροπουλου Χρύσα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69