tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Συζητώντας για τα παιδιά μας…» στο ΚΑΠΗ Εργατικών Κατοικιών Βέροιας

Στα πλαίσια της δράσης «Συζητώντας για τα παιδιά μας…», πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ. στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Εργατικών Κατοικιών, η τρίτη συνάντηση με θέμα: «Ας μιλήσουμε για τα παιδιά μας στο σχολείο» με συντονίστρια την κ. Αγγελακοπούλου Ευθυμία, ψυχολόγο στο Δημοτικό Ιατρείο Δ. Βέροιας. Το θέμα αυτό αγγίζει και περιλαμβάνει πολλές υποενότητες, οι οποίες δεν μπορούν να αναλυθούν σε μια ώρα, που έχει οριστεί να διαρκούν οι συναντήσεις μας. Ωστόσο, προσπαθήσαμε να προσεγγίσουμε το θέμα και συζητήθηκαν τα εξής:

ü  Η σχολική προσαρμογή

ü  Ο φόβος της σχολικής αποτυχίας

ü  Οι παρατηρητές επεισοδίων σχολικού εκφοβισμού και

ü  Η σχέση σχολείου-οικογένειας

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του θέματος ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα  συζήτηση μεταξύ των γονέων και των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν, ακούστηκαν οι απόψεις τους και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους.

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν την προσπάθεια της δράσης μας και σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντησή μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ. στο χώρο Κ.Α.Π.Η. Εργατικών Κατοικιών με θέμα: «Έστειλα μήνυμα! Παραδόθηκε; Διαβάστηκε;». Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε το ζήτημα της επικοινωνίας με τα παιδιά μας. Θα παρουσιαστούν τα τυπικά στάδια ανάπτυξης λόγου, η διαδικασία της φώνησης και προτάσεις ουσιαστικότερης επικοινωνίας με τα παιδιά. Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η κ. Σπαντιδάκη Μαρία, Λογοθεραπεύτρια, Γραφείο Ιατρικής – Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και Δημοτικού Ιατρείου, Δήμου Βέροια

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69