tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προσκοπικό διήμερο γεμάτο δράση και παιχνίδι

Γράφει ο Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

Οι Πρόσκοποι Βεροίας υλοποιήσαμε την δέσμευσή μας και αγκαλιάσαμε την νεολαία της πόλης μας σε ένα διήμερο γεμάτο δράση και παιχνίδι. Πραγματοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία το Προσκοπικό διήμερο OPEN DAY στο Πάρκο της Ελιάς- Αγίων Αναργύρων στη Βέροια το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν τον προσκοπικό τρόπο ζωή, μέσα στο προσκοπικό χωριό που στήθηκε για αυτόν τον σκοπό. Εκτός των άλλων, κατά τη διάρκεια του διημέρου το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων, και το 5ο Σύστημα Προσκόπων συμμετείχαμε και στο προγραμματισμένο παγκόσμιο Jamboree JOTA-JOTI και επικοινωνήσαμε με προσκόπους της Ελλάδας και του εξωτερικού, διεκδικώντας για άλλη μία φορά την διάκριση σε αυτήν την διεθνή δράση.

Φυσικά η επιτυχία της διήμερης δράσης οφείλεται κυρίως στην συμμετοχή των μελών μας, των Λυκοπούλων, Προσκόπων, Ανιχνευτών, Προσκοπικού Δικτύου, Παλαιών Προσκόπων,  Βαθμοφόρων και Επιτροπών Κοινωνικής Συμπαράστασης.  Όπως πάντα νοιώθουμε ιδιαίτερη εκτίμηση στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Προσκοπικό Παιχνίδι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εξαίρετους Χορηγούς αυτού του διημέρου, που μας διευκόλυναν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, αλλά με σεμνότητα ζήτησαν να παραμείνουν ανώνυμοι . Επίσης ευχαριστούμε την Β’ Μοίρα Καταδρομών για την άριστη συνεργασία με την διάθεση υλικού, την  Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βεροίας για την διαρκή συμπαράστασή τους, τους Ραδιοερασιτέχνες Βεροίας SX2IMA για την κολοσσιαία προσπάθεια, τον Δήμο Βεροίας για την παραχώρηση του χώρου και του ηλεκτρικού ρεύματος, την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την επαγρύπνησή τους,  και την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας για την αρωγή της.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή νέων μελών στον προσκοπισμό, υπενθυμίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας των Προσκόπων Βεροίας:  2ο Σύστημα Αργυρώ Πιστοφίδου  6951787937, 3ο Σύστημα Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους 6932245365, 5ο Σύστημα Ανέστης Παντελίδης 6942434179, Ένωση Παλαιών Προσκόπων Νίκος Ουσουλτζόγλου 6944475189.

Ο Αρχηγός της Δράσης

Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους

Βαθμοφόρος ΣΕΠ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69