tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τίμησε τον Μητροπολίτη (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το απόγευμα στο Παύλειο Πολιστικό Κέντρο στη Βέροια, πραγματοποιήθηκε, παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, εκδήλωση από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας προς τιμήν της 25ετούς εθελοντικής προσφοράς και διακονίας του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ως πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ε.Ε.Σ. Βεροίας.

Για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που πρόσφερε ο Μητροπολίτης, ομίλησαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας κ. Παύλος Πυρινός και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος απέδωσε και την τιμητική διάκριση στονΜητροπολίτη.

Ο Μητροπολίτης με την σειρά του εξέφρασε τις ευχαριστίες του και απένειμε το χρυσό μετάλλιο του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το οποίο παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Αντώνιος Αυγερινός. Επίσης απένειμε αναμνηστικά του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων στον κ. Παύλο Πυρινό και στην διδάσκουσα κ. Χρυσούλα Λιούλια, η οποία παρουσίασε και την εκδήλωση.

Συμμετείχε η Βυζαντινή και Παραδοσιακή χορωδία της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69