tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η κίνηση του Μητροπολίτη το Άγιο Δωδεκαήμερο

Ανακοινώθηκε από την Μητρόπολη το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη. Αναλυτικά o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας:

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου θα χοροστατήσει στο εσπερινό και παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου το πρωί θα δεχτεί κάλαντα στο επισκοπείο Βεροίας.

Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στο μέγα πανηγυρικό εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής.

Την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στις 5:00π.μ. θα ιερουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Βέροια.

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα παραστεί στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των κατηχητικών της ιεράς μητροπόλεως στο Δημοτικό Θέατρο Ναούσης.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Βεροίας.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα βραβεύσει τους αριστούχους μαθητές και φοιτητές της μητροπολιτικής περιφέρειας.

Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει χειροτονία διακόνου.

Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στις 20:00 θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Αποστολικών Διαταγών επί τη εορτή της Αγίας Ανυσίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 23:30 θα προεξάρχει στην τελετή υποδοχής του Νέου Έτους και εν συνεχεία θα κοπεί Βασιλόπιτα.

Την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015 θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας.

Την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.

Το Σάββατο 3 Ιανουαρίου το πρωί στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια θα ομιλήσει στους ιεροπαίδες και αναγνώστες την Ιεράς Μητροπόλεως και εν συνεχεία θα τους προσφέρει τράπεζα όπου και θα κοπεί η καθιερωμένη Βασιλόπιτα.

Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και εν συνεχεία θα ομιλήσει στους κατηχητές και κυκλάρχες του κατηχητικού έργου της Μητροπόλεως.

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βεροίας και εν συνεχεία θα τελέσει Αγιασμό.

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου και θα τελέσει τον Μέγα Αγιασμό και εν συνεχεία θα ευλογήσει τα ύδατα στην Βέροια και στις 12:30 στο Άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα.

Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου στις 18:00 θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Τιμίου Προδρόμου στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας όπου θα τελέσει και χειροτονία διακόνου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69