Logo

Ο Σύλλογος ΜΑμΑ καλεσμένος στην Γιορτή της Μητέρας του δήμου Βέροιας

Στις 12 Μαϊου ,η ΜΑμΑ ήταν καλεσμένη σε μια ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας, η οποία οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τους Δημοτικούς βρεφονηπιακούς -παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Βέροιας στην πλατεία δημαρχείου.

"Οι μικροί μας φίλοι επισκέφθηκαν το κιόσκι μας κι έφτιαξαν με τα παιδιά μας το ξεχωριστό λουλούδι της ΜΑμΑς. Το μπλε χρώμα και το παζλ συμβολίζουν παγκοσμίως τον αυτισμό. Το παζλ του αυτισμού αποτελείται από πολλά και διαφορετικά κομμάτια που αν κάποιος τα ενώσει θα βγει ένα υπέροχο αποτέλεσμα.Και αυτό ακριβώς έκαναν οι μικροί μας φίλοι. Το παζλ έγινε λουλούδι φτιαγμένο με αγάπη για τις μανούλες τους! Ήταν πραγματικά μια υπέροχη και πετυχημένη εκδήλωση γεμάτη χαμόγελα τραγούδια ,χορό που μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις !

Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο, κύριο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη ,στον πρόεδρο του ΚΑΠΑ κύριο Στέργιο Διαμάντη,στον κύριο Θεόφιλο Κορωνά ,αντιδήμαρχο, στην κυρία Αθανασιά Γιαμουστάρη ,διευθύντρια του ΚΑΠΑ ,στην κυρία Αθηνά Καπρίνη, προϊσταμένη των δημοτικών παιδικών σταθμών και φυσικά σε όλες τις εργαζόμενες των σταθμών για την άψογη οργάνωση και την όμορφη φιλοξενία! Από καρδιάς ευχαριστούμε τους πολλούς μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους που συμμετείχαν στην εκδήλωση κι επισκέφθηκαν το κιόσκι της ΜΑμΑ! Ραντεβού του χρόνου πάλι για να γιορτάσουμε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ" αναφέρει ο Σύλλογος ΜΑμΑ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb