tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το ΚΗΦΗ έκοψε την βασιλόπιτα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Κ.Α.Π.Α Δήμου Βέροιας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του προγράμματος όπου οι 20 ωφελούμενοι γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες και διασκέδασαν τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.

Στην τυχερή της βασιλόπιτας κα ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΝΑΖΛΗ προσφέρθηκε ένα συμβολικό δώρο με πολύ αγάπη από το προσωπικό του προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας κ.Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Διαμάντης Στέργιος, η Διευθύντρια κ.Γιαμουστάρη Αθανασία και η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας κ. Άρτεμις Λευκοπούλου.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ν.Π τόνισε τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Κέντρου για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους.

Το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η και το Κ.Α.Π.Α του Δήμου Βέροιας ευχαριστούν όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας για την προσφορά δώρων που μοιράστηκαν με αγάπη στους ηλικιωμένους του προγράμματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69