Logo

«Τα Παιδιά της Άνοιξης» στο γήπεδο της Τούμπας

Μια μοναδική εμπειρία έζησαν τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας την Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και να παρακολουθήσουν ζωντανά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν έκδηλος ο ενθουσιασμός για τη συμμετοχή σε αυτή την αθλητική οργάνωση, ενώ το γεγονός της νίκης ήταν το θέμα συζήτησης στο ΚΔΗΦ την επόμενη ημέρα.

Σε συνάντηση χορού

Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα χορού του Μικτού Κέντρου ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» θα συμμετάσχει στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 & 28 Μαΐου 2017 στο κλειστό Δημοτικό Γήπεδο της Καρδίτσας.

Στη συνάντηση αυτή, οι ωφελούμενοι του Κέντρου με την καθοδήγηση της γυμνάστριας θα διαγωνιστούν σε μοντέρνους και παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς, διεκδικώντας για άλλη μια φορά το βραβείο.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει διαδικτυακά το φεστιβάλ μπορεί να επισκεφθεί την παρακάτω ιστοσελίδα: www.dryadesenplo.gr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb