tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τροχοβίλες: η πιο συμφέρουσα επιλογή για εξοχική κατοικία

Φέτος το καλοκαίρι, αυτό το δύσκολο και διαφορετικό λόγω του κορωνοϊού καλοκαίρι με τις προφυλάξεις και τις δυσκολίες, η έννοια της εξοχικής κατοικίας έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα έντονα. Η ανάγκη για ένα σπίτι πλάι στη θάλασσα, η ανάγκη για κάποια κατοικία σε ένα χωριό ή απλώς, έξω από την πόλη, είναι μεγάλη. Ένας αδιόρατος φόβος δείχνει να κρατά τον κόσμο διστακτικό ως προς τις διαμονές σε ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενώ τον σπρώχνει στο να αναζητήσει μια παλιά και σίγουρη λύση. Μια λύση πιο ιδιωτική και πιο οικεία. Τη λύση της εξοχικής κατοικίας ή όπως πάντοτε λέγαμε, τη λύση του «εξοχικού».

Πόσο εύκολο όμως είναι να αποκτήσει κανείς ένα εξοχικό σήμερα; Γίνεται, να το αποκτήσει, λίγο καιρό μετά την μεγάλη οικονομική κρίση, με τα οικονομικά μετρημένα και τον ελεύθερο χρόνο ελάχιστο; Ναι, γίνεται. Το να αποκτήσει κανείς ένα εξοχικό σπίτι δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το κάνει ψάχνοντας σωστά, στο σωστό μέρος. Σε μια έκθεση με τροχοβίλες. Εκεί είναι σίγουρο πως θα βρει την πιο συμφέρουσα επιλογή για εξοχική κατοικία!

Οι τροχοβίλες είναι κατοικίες προκατασκευασμένες. Οι τροχοβίλες είναι σύγχρονες και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με σύγχρονες προδιαγραφές. Είναι ασφαλείς, έχουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, παρέχουν ανέσεις και είναι κατασκευασμένες και διακοσμημένες με μια μοντέρνα αισθητική. Μια αισθητική του σήμερα.

Οι τροχοβίλες είναι σπίτια έτοιμα.

  • Έτοιμα ως προς το πλαίσιο και τα δωμάτια (αποτελούνται από σαλόνι, κρεβατοκάμαρα ή κρεβατοκάμαρες, κουζίνα και μπάνιο)
  • Έτοιμα ως προς τις συσκευές και τον εξοπλισμό που απαιτούνται για να είναι κατοικήσιμο ένα σπίτι (διαθέτουν ψυγείο, κουζίνα, είδη υγιεινής, κρεβάτια, ντουλάπια, λοιπά έπιπλα)

Οι τροχοβίλες είναι εξοχικές κατοικίες έτοιμες προς παραθερισμό. Σε περιμένουν να τις ζήσεις και να τις χαρείς, δίχως να αναλωθείς με χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες χτισίματος ή ανακαίνισης, δίχως ατελείωτες αναμονές και καθυστερήσεις, δίχως χαμένους χρόνους από τις διακοπές που θα μπορούσες ήδη να κάνεις, δίχως σπατάλες χρημάτων. Οι τροχοβίλες είναι εκεί για σένα, για να σε βοηθήσουν να χαρείς άμεσα και γρήγορα τις διακοπές σου. Αρκεί να τις πλησιάσεις κάνοντας μερικά απλά βήματα:

  • Κάνε επίσκεψη σε μία έκθεση με τροχοβίλες και παρατήρησε τις επιλογές που έχεις, ανάμεσα σε καινούργιες, αλλά και μεταχειρισμένες τροχοβίλες. Δες τροχοβίλες διαφόρων διαστάσεων και επιλογών και διάλεξε ποια είναι του γούστου σου. Παράλληλα, μίλα εκτενώς με έναν υπάλληλο που μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά, σύμφωνα με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου ανάγκες και το οικόπεδό σου.
  • Παράγγειλε την τροχοβίλα της επιλογής σου.
  • Στάσου στο οικόπεδό σου και δες την τροχοβίλα που παρήγγειλες να έρχεται. Να σου παραδίδεται. Θα παραδοθεί με ασφάλεια στο χώρο σου και το ειδικό συνεργείο θα την τοποθετήσει εκεί, επίσης με ασφάλεια.

Άλλο βήμα δεν έχει ή μάλλον έχει.

  • Μπες μέσα, μείνε μέσα, ζήσε την.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69