tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαξιλάρια: Ένας κρυμμένος άσος στη διακόσμηση

Πολλοί είμαστε αυτοί που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε τα μαξιλάρια. Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι γίνονται ένα από τα favorite στοιχεία στη μόδα που έχει σχέση με τη διακόσμηση σπιτιού. Έτσι διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ ή υπνοδωματίου και μαξιλάρες δαπέδου βγάνουν στο προσκήνιο έτοιμα να δώσουν μια καινούργια νότα φρεσκάδας και ανανέωσης στο χώρο σας.

Οι μαξιλάρες δαπέδου

Οι μαξιλάρες δαπέδου τείνουν να γίνουν must στη διακόσμηση του υπνοδωματίου και του σαλονιού τα τελευταία χρόνια.

Οι λόγοι για αυτό;

Πολλοί και πραγματικά καλοί.

Δες τους πρώτους που μου έρχονται στο μυαλό για να πάρει μια ιδέα για το τι εννοώ.

Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις το χώρο σου να δείχνει φιλικός και άνετος και βολικός. Οι μαξιλάρες δαπέδου (όπως και τα μαξιλάρια άλλωστε), για κάποιον σχεδόν αδιευκρίνιστο λόγο συμβάλλουν στον να απλωθεί μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα δωμάτιο. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να επενδύσεις σε αυτές. Όχι ωστόσο ο μόνος.

Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να δώσεις χρώμα και να παίξεις με τις αποχρώσεις ή τις αντιθέσεις σε ένα δωμάτιο. Την ίδια στιγμή σου δίνουν τη δυνατότητα μιας εύκολης μετατροπής του στυλ καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αλλάξεις το κάλυμμα τους.

Τέλος οι μαξιλάρες δαπέδου αποτελούν μια διακοσμητική λύση που μπορείς να βρεις σε εξαιρετικά οικονομική τιμή.

maxilaria11

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ

Μια αγαπημένη λύση εδώ και χρόνια που στις μέρες μας παίρνει καινούργιες διαστάσεις. Η νέα τάση στα διακοσμητικά μαξιλάρια καναπέ επιτάσσει το mix and match στυλ στο οποίο διαφορετικές υφές μαξιλαριών δένονται μεταξύ τους σε ένα αισθητικά άψογο αποτέλεσμα.

Τι μπορείτε να αναμείξετε;

Ύφασμα, δέρμα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Το μεγάλο must της χρονιάς δεν είναι άλλο από τα γούνινα μαξιλάρια που έρχονται να δώσουν τη δική τους ξεχωριστή νότα σε αυτή την τάση που κυριαρχεί στη διακόσμηση του 2020.

Μαλακά και αφράτα τα γούνινα μαξιλάρια υπόσχονται ζεστασιά και χαλάρωση ακόμα και τις πιο δύσκολες μέρες!

Που θα τα βρείτε; Στο https://www.uniquelinen.gr/ μπορείτε να δείτε μια μεγάλη συλλογή από διακοσμητικά μαξιλάρια που θα ανανεώσουν τον χώρο σας και την διάθεσή σας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69