Logo

Πασχαλινές λαμπάδες σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από το Κηροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ (φωτογραφίες)

Στο Κηροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων πασχαλινών λαμπάδων, στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.

"Όλες οι Πασχαλινές Λαμπάδες είναι δικής μας παραγωγής, 

Χειροποίητες Πασχαλινές λαμπάδες για αγόρια, κορίτσια, άνδρες και γυναίκες. Νέα σχέδια για το Πάσχα 2019. Νεράιδες, κοσμήματα, πάνινες κούκλες και ξύλινα στολίδια για ρομαντικά κορίτσια, μεταλλικά αεροπλάνα, αυτοκίνητα, καραβάκια και αλογάκια για τα "ανήσυχα" αγόρια. Για τις μεγαλύτερες κοπέλες και τις γυναίκες που δεν θέλουν να μεγαλώσουν, προτείνουμε λαμπάδες με βραχιόλια και χειροποίητα κολιέ, ενώ για μεγάλα αγόρια και άνδρες (που ούτως ή άλλως είναι μεγάλα αγόρια...) θα επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία με πυξίδες και μπρελόκ. Οι λαμπάδες του Κηροπλαστείου ΜΕΛΙΣΣΑ αρέσουν στα βαφτιστήρια, προωθούν το δημιουργικό παιχνίδι, καθώς όλα τα στολίδια είναι χρηστικά, ενώ η τιμή τους είναι μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη!

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να τις δείτε σε μεγέθυνση!

Φωτογραφίες: Αλίκη Γιαννακοβίτου

Η εταιρεία ΖΟΥΜΠΟΔΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΑ ιδρύθηκε το 1958 στη Βέροια και συνεχίζει μέχρι σήμερα, με αγάπη και μεράκι για το κερί, την κατασκευή διακοσμητικών και πασχαλινών λαμπάδων, κεριών γάμου, βάπτισης, εκκλησιαστικών, καθώς και κάθε είδους διακοσμητικού κεριού.

Το Κηροπλαστείο ΜΕΛΙΣΣΑ διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την κατασκευή, επεξεργασία, συσκευασία των κεριών, καθώς και ιδιόκτητους αποθηκευτικούς κλιματιζόμενους χώρους για την σωστή συντήρηση και διαχείριση πρώτων υλών και ετοίμων προϊόντων. Γίνετε έλεγχος κάθε σταδίου της παραγωγής, ώστε να εξασφαλίσουν στους πελάτες ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Συμπληρωματικά θα βρείτε:

  • Μελισσοκέρι Α' Ποιότητας
  • Διακοσμητικά Κεριά
  • Αρωματικά Κεριά
  • Λαμπάδες Γάμου
  • Κεριά Διαρκείας Κοιμητηρίου
  • Παραφινέλαιο
  • ...και όλα τα Εκκλησιαστικά Είδη

Τα προϊόντα του Κηροπλαστείου ΜΕΛΙΣΣΑ διανέμονται σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ζουμπόδης …από το 1958 | Σύγχρονη Μονάδα Κηροπλαστικής «ΜΕΛΙΣΣΑ»
Μεγ. Αλεξάνδρου 40, Βέροια
Τηλ. 2331071614
www.keria-ab.gr
www.pliroforiodotis.gr/melissa
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb