Logo

3 sexy γυναικεία εσώρουχα για να υποδεχτείς την άνοιξη

Μπήκε η άνοιξη και αυτόματα η ψυχολογία σου αρχίζει να αλλάζει. Φτιάχνει ο καιρός, φτιάχνει η διάθεση, αλλά αυτό που θέλεις εσύ, είναι να ανεβάσεις κι άλλο την θερμοκρασία στις προσωπικές σου στιγμές.

Παρακάτω θα βρεις 3 προτάσεις, από το online shop e-string, με sexy γυναικεία εσώρουχα, που θα φέρουν ένα κύμα καύσωνα στα μάτια του συντρόφου σου και θα σε κάνουν την απόλυτη φαντασίωση. Πάμε να ξεκινήσουμε;

Η πρώτη σου επιλογή για να βάλεις φωτιά στις φαντασιώσεις του αγαπημένου σου, είναι αυτό το διχτυωτό σετ, με ασορτί στρινγκ και μίνι φούστα, που θα αγκαλιάσει μοναδικά της καμπύλες σου και θα σε κάνει πιο ακαταμάχητη από ποτέ.

Το μαύρο χρώμα σε συνδυασμό με το δίχτυ είναι η απόλυτη πρόκληση και είναι σίγουρο πως θα αναδείξει τον αισθησιασμό σου, αβίαστα.

Δεύτερη πρόταση, είναι αυτό το άκρως εντυπωσιακό και διαφορετικό σετ εσωρούχων. Το Lace Illusion Chemise, είναι το απόλυτο σετ εσωρούχων που συνδυάζει την δαντέλα, με το δίχτυ και έναν φιόγκο στο στήθος.

Το συγκεκριμένο σετ κάνει την διαφορά, αφού ενώνεται στο πίσω μέρος του, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή πλάτη. Το χρώμα του σε royal blue είναι ιδανικό για την άνοιξη, αφού ξεφεύγει από τα κλασσικά. Με αυτό το σετ θα κάνεις την καλύτερη έκπληξη στον σύντροφό σου.

Βρες τα παραπάνω γυναικεία εσώρουχα και ακόμη περισσότερα σετ σε μοναδικές προσφορές, εδώ.

Tελευταία πρόταση, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από το αγαπημένο νεγκλιζέ ή αλλιώς babydoll. Τα νεγκλιζέ είναι ίσως το πιο κομψό και παράλληλα sexy εσώρουχο, που αφήνει την φαντασία ελεύθερη, αποκαλύπτοντας τόσο όσο πρέπει. Το γυναικείο νεγκλιζέ Halter, με ασορτί G-string, έρχεται σε ένα υπέροχο μελιτζανί χρώμα και συνδυάζει τέλεια την δαντέλα με έναν διακριτικό φιόγκο στο στήθος.

Αυτό το babydoll αναδεικνύει το μπούστο, χαρίζει αισθησιακή κίνηση, χάρη στην δαντέλα και αγκαλιάζει το γυναικείο κορμί, αναδεικνύοντας κάθε κρυμμένη καμπύλη. Το εντυπωσιακό του δέσιμο πίσω από τον λαιμό, είναι η πινελιά που το απογειώνει.

Πού μπορείς να τα βρεις όλα αυτά;

Μπες τώρα στο e-string.gr και βρες τα πιο ιδιαίτερα και sexy γυναικεία εσώρουχα, σε μια τεράστια ποικιλία και μοναδικές προσφορές.

Με αυτά τα εσώρουχα θα είναι πραγματικά σαν να μπαίνει η άνοιξη.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb