Logo

Ποια είναι τα ράφια που χρειάζεστε στον επαγγελματικό σας χώρο;

rafi

To κατάστημα που διατηρείτε εκτός από έναν συγκεκριμένο εξοπλισμό, χρειάζεται και κατασκευές, όπως τα ράφια, τα οποία είναι συγκεκριμένου τύπου ανάλογα με την επιχείρησή σας.

Τα ράφια Dexion για παράδειγμα είναι η πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση στην αποθήκευση και εδώ και πολλά χρόνια τα εμπορεύονται όσοι διατηρούν επαγγελματικό χώρο με αποθήκη ή χωρίς.

Είναι κατασκευασμένα βάσει πιστοποιημένων διαδικασιών, με χάλυβα πολύ καλής ποιότητας, χωρίς να φανερώνεται κάποιου είδους καταπόνηση σε βάθος χρόνου. Βάφονται σε ειδικές κατασκευές-φούρνους με ηλεκτροστατική βαφή.

Η αντοχή τους είναι μεγάλη και οι διάφοροι τύποι τους υπάρχουν σε πάρα πολλές διαστάσεις, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των χώρων που τοποθετούνται.

Από την άλλη εκτός από αυτού του είδους τα ράφια, έχουμε και τα ράφια καταστημάτων για παράδειγμα ενός super market. Τα καταστήματα αυτά, στοχεύοντας στην λιανική πώληση, πρέπει να φανερώνουν και ένα καλό παρουσιαστικό, εξυπηρετώντας παράλληλα στο πρακτικό κομμάτι. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και στην αναπροσαρμογή τους σε όποιο χρώμα θέλετε εσείς.

Από την άλλη υπάρχουν ράφια, που μπορούν να χαρακτηριστούν βαρέως τύπου για υπέρβαρα φορτία, δίνοντας την δυνατότητα να συνεχόμενης φόρτωσης και εκφόρτωσής με προϊόντα παντός τύπου.

Τα ράφια σας δίνουν την βάση και για έναν άλλον σημαντικό τομέα που πρέπει να μην παραβλέψετε. Το πώς θα πρέπει να τοποθετήσετε τα προϊόντα σας, ώστε να έχετε επιτυχίες στην πώληση.

Μπείτε μέσα στον διαδικτυακό χώρο «Το Ράφι» και βρείτε όλες τις κατασκευές που χρειάζεστε για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εδραιώστε την συνεργασία σας με τους καλύτερους στον τομέα!

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb